Uge 45 2019 – Bæredygtighed og mad
Bæredygtig mad? Tang er et svar, og vi vader rundt i det hver dag. Derfor skulle vi indsamle, udforske og smage. Det smagte … ikke grimt. At vi fik en halloween flødebolle fra Byens Chokolade at slutte med, gjorde oplevelsen ekstra god.
Man kan godt drikke regnvand, men hvordan smager det? Genbrug af trægrydeskeer til dukker, kunst af gamle dynebetræk og det at tænke andre løsninger end at smide væk, er blevet en indgroet tanke hos os alle.
Tak til ”Skøjte og Sport foreningen Nord” for samarbejdet med idrætsundervisningen på is. Leg og samvær har været fokus, når de yngste skal prøve kræfter på skøjter. Tak for skøn vejledning af Pamela, så isen nu har fået nye venner.
Mellemtrinnet har hele uge arbejdet med bæredygtig mad, hvilket afsluttede med div smagsprøver fredag til frokost. Flere elever udtalte at dette gerne måtte blive en tradition. En god start til fredagens fremlæggelsen.