Uge 36 2019 – Eventyr

Busters fabeldyr og eventyr er ugens nye morgensang. Den daglige strandtur giver stadig våde sko og bukser. Bølgernes veje og kræfter skal læses og det tager tid. Kendskab til muslingeskaller og deres navne er en daglig læring, mens andre bygger dæmninger og erfarer hvordan blandingsforholdet mellem vand og  sand er afgørende for konstruktionens holdbarhed.
Fredag skal vi udstille eventyrlige produkter til børnekulturnattens udstilling på Sæby Bibliotek.
Vi tager udgangspunkt i Verdensmål 12 ansvarligt forbrug og produktion, og derfor skal alle vores produkter skabes af noget vi har. Skjortepapir fra Kalhøj, skæres til og laves til vinduer, så man kan få et kik ind i Astrid Lindgrens eventyrlige verden. ”Mio, min Mio” gav inspiration til flere vinduer. Gardiner til vinduerne og eventyrlige collager skabes med tapeter fra Farvebøtten som limes på papstykker fra knækbrød.
Eventyrlige postkort tegnes på gammelt fotopapir. Vi arbejder med, at det der kan synes som en forkert streg, i virkeligheden er stregen en udfordring til et andet udtryk.
Fernisering er altid en skøn anledning til at se sit værk fra et andet perspektiv. Udstillingen kan ses de næste par uger på biblioteket. TAK for muligheden til Sæby Bibliotek.
At fredagen sluttede med en fødselsdags-skoleinvitation i Nellemanns have fra Astrid, var en god start på weekenden. Tak for en god eftermiddag Johnny, Jeanette og Astrid